Ny Stald (renovering af gl. stald).

Her har vi fået lavet den ene side af den nye væg. De store porte var ikke så optimale, de stod altid og blafrede i vinden og det træk noget så frygteligt ind under. I rigtigt godt blæsevejr måtte vi nogle gange tøjre portene med en greb, der belv sat i spænd. Og vi gik og slæbte halmballer for at læggen dem foran portene, og det var jo besværligt at rende og flytte hver morgen, og lægge tilbage hver aften.

Og indenfra, der er endnu ikke støbt helt ud til den nye væg. Det gamle jordgulv er der endnu.

Bare for at vise, hvilket virvar hestene fandt sig i af gå igennem, når de skulle på stald.

Så lige et kig ned af den smalle gang til Karitas boks.

Så har Christian sat lys op, måske ikke den mest elegante løsning, men lys over hver boks har vi nu. Førhen var det meget mørkt, når man nåede ned i Karitas boks.

Så har vi fået støbt bunden i den ene side, så vi kan begynde på Calles fremtidige boks.

Og her starter Caspers mareridt. Jeg havede ikke lige tænkt mig helt om, hvor nødigt jeg end vil indrømme det. Vi havde bygget de 2 sidemure og jeg tænkte at vi kunne få porten ud gennem den fremtidige port, men så lige pludselig havde vi slået brædder på, og så måtte sav, hammer og vinkelsliber i gang, for ikke at tale om de rå muskelkræfter.


Så kunne vi gå i gang med Calles boks, men det var altså også blevet sent, jeg havde ikke beregnet tid til at skulle skille den gamle port fuldstændigt ad.

Så har vi bare fået megaplads, nu skal vi "bare" have afstivet loftet nogle andre steder, så vi kan komme til at fjerne midter søjlerne, så vi også kan komme til at fjerne mure, så Karita ikke skal møve sig igennem den smalle gang for at komme ind til sin boks.