20110731 Chicago, Illinois til Springfield, Illinois.

Vi stod op kl. 6:00. Jeg skulle prøve mit nyindkøbte badesalt og det boblede og syede og var det var rigtigt lækkert med et karbad.

Efter badet prøvede jeg igen at få Claus' pc på nettet men uden held, så hvis vi skulle kunne finde den rigtige vej ud af Chicago, så var jeg nødt til at betale mig fra at gå på nettet. Ok, jeg tænder hotellets pc og godkender at betale 15DOLLAR, godt nok mange penge og man kunne ikke sige i 2 timer eller 4 timer, næ man lejede 24 timer i alt, bare ærgeligt, at jeg ikke var gået på i går. Nå men jeg finde Historic66.com og begynder at printe siderne ud. Jeg har jo betalt for det, så skal jeg da også have noget for pengene. Claus går ned efter printet men kommer tomhændet tilbage. Der var ikke noget print. Det prøver vi så 3 gange men uden held. Jeg finder så på, at jeg kan affotografere siderne, og så må jeg sidde og dirigere Claus ud fra billederne på min tlf. Det går jeg så i gang med, og da jeg er færdig tjekker vi ud. Det vil sige, at jeg går ned og siger, at jeg ikke vil betale for internettet for det kunne jo ikke det jeg havde betalt for. Negeren bag skranken er meget glat som en ål og siger at jeg jo har accepteret at betale. Jeg prøver at forklare ham at lortet ikke virker som det skal og så kan de ikke få nogle penge. Han bliver ved, indtil jeg spørger Claus om ikke han kan udpege hende, der havde forsøgt at hjælpe han og fortalt, at deres "Helpdesk" havde sagt at det ikke virkede. Det viser sig, at hun står lige ved siden af og holder sin kæft indtil vi blander hende ind i det, så må hun krybe til korset og sige, at det er rigtigt nok, og så slipper vi for det. Så vil han have penge for parkeringen. Jeg påstår jo så, at jeg har en kvittering, der begynder damen at sige, at det ikke er nogen kvittering bare et eller andet stykke papir. Det ender med at jeg må hive kvitteringen op af kufferten og vise den til dem, og så slipper jeg for at betale én gang til. Så meget for at acceptere at betale lidt ekstra for at bo på et "godt" hotel i down town Chicago. Tror vi finder et lidt uden for byen næste gang og så må man tage et tog, eller hvad der finde ind. Ingen fisefornemme InterContinental til mig fremover.

Vi starter vores tur ved Route 66s udgangspunkt i Chicago og kører igennem flere af forstæderne, det tager måske et par timer inden vi helt har sluppet Chicago. Bl.a. kører vi igennem Cicero, hvor Al Capone holdt til.

Der var meget fin skiltning igennem byen, der var vist kun en enkelt gang vi blev lidt forvirret.

Vi kørte forbi Harry's Drive In, som skulle være berømt for, at en hotdog var et helt måltid i sig selv. Da det var frokost tænkte vi at vi da ligeså godt kunne prøve sådan en, men kun en, hvis det var et helt måltid måtte vi nok hellere dele.

Jeg lader lige billederne tale for sig selv

OK, har I set fidusen? Et alm. stykke pølse med brød. Lidt sennep, en pickle og en jalapenio (gider ikke slå op, hvordan den staves) og så ellers fritter. Ikke en person kunne blive mæt af det, det var det en uhyggelig oplevelse at starte dagen med.

Vi når Joliet, hvor der er en udendørs Rt66 udstilling bl.a. er denne stander sat op sammen med nogle andre af andre mærker.

Vi kører også efter deres Visitor bureau, men det har kun åben 3 dage om ugen midt på dagen, man kan da ikke regne med at turisterne kun kommer forbi på det tidspunkt.

Vi kører videre og kommer til Braidwood, hvor vi finder Polka Dot Drive In og det var da en noget anden oplevelse end Harry's. Vi går ind og bestiller et par is, hold da op, hvor bliver jeg fed, hvis vi skal prøve alle stederne på vejen, jeg var nu tissetrængende så det var også tid for en pause. Her er lidt fotos derfra, læg specielt mærke til billederne jeg tog imens jeg var på toilettet og så må jeg lige indrømme, at billedet af Elvis på døren ikke kommer med, der var lige genskin af mig siddende på potten :-). Ren Elvis nostalgi, på herre toilettet var der Marilyn Monroe, men Claus ville ikke have min tlf. med :-)

Vi tager videre til Odell, hvor de har restaureret en ServiceStation, det kan man vel godt kalde det selvom en SS først blev opfundet meget senere. Jeg har lavet en side til det også.

Vi overnattede på Route 66 Hotel And Conference, en sjov måde at indrette et hotel på. Det mindede om et gammeldags Motel, hvor der var bygget en lukket svalegang om. Vinduer ud til gangen.

Og så fandt jeg lige en gammel artikel om Mc Donald's. Her ser man jo tydeligt hvor M'et kommer fra :-)