20110802 St. Louis til Springfield, Missouri.

Vi forlod hotel Three Pear Inn Union Station i St. Louis ca. 8:30. Igennem St. Louis fulgte vi den gamle 1926-30 rute, flot skiltning hele vejen. Så var det ellers bare derudaf rute 66. På et tidspunkt så vi nogle huler

men fandt aldrig ud af, hvad de skulle gøre godt for.

Så kørte vi forbi Meramec Caverns nogle flotte flotte huler inde i klippen med flotte stalemakitter eller hvad de nu hedder på dansk. Vi havde en mægtig sød guide om hun havde lært at guide sådan eller om det var hende personligt ved jeg ikke, men hun havde humor. Billeder får I dog ingen af. Jeg havde taget kameraet med i stedet for telefonens kamera for jeg ville have nogle bedre billeder end telefonen kunne lave, men ak ak, da vi kom til hotellet var der ikke noget brugbart på memorykortet. Sikke en gang fis. Jeg håber stadig at jeg en dag finder ud af at læse det der var tilbage.

Efter hulerne, hvor der i øvrigt var en temp. på 15 °, holdt vi picknick ude under træernes skygge. Det er hammer varmt. Lige så snart man stiger ud af bilen, slår varmen imod en. Jeg synes det er skønt, men kun fordi man kan flygte ind i aircon'en, når det bliver for meget. Godt man ikke skal træne heste i den hede.

I Fanning så vi så verdens største gyngestol og det var selvfølgelig blikfang for en souvenierbutik. Vi besøgte butikken, men fandt ikke noget interessant, men sjovt var det nu alligevel alle kunderne i butikken var europæer. Tyskere, spaniere, englændere og så et par danskere.

Vi var ret godt til at holde os til selve route 66, men der var nu også god skiltning, kun en enkelt gang var vi i uføre. Vi kørte en 10-15 km ad gal vej, så det var bare at vende om igen og finde tilbage

På vejen mødte os dette syn. Det var nok værst for mig, for jeg havde siddet og rodet med kortene og kiggede lige op og så en lastbil komme imod os.

Vi overnattede på "Arbor Suites Medical Mile" og endelig fik vi et værelse ved jorden (104) og så så vi lige kunne bakke hen til døren. Så kunne vi få slæbbt alle vores ting ind og ryddet lidt op i det. Det lå hulter til bulter, som jeg havde smidt det ind, da jeg forlod MNHTA.

Værelset var ganske nydeligt

Vi indlogerede os lige og tog så afsted for at finde os noget aftensmad. Jeg havde på GPS fundet noget argentinsk, regnede med det var gode bøffer, og vi blev ikke skuffet. Vi fik en bars til forret, en god steak til hovedret og tiramisu til dessert. 550 kr. Det var lidt mere end vi plejer, men vi har heller ikke haft tid til andet en sandwichs indtil nu, så det var velfortjent. Og så var det ikke engang mange penge, det var incl. tips og for to personer.

Senere i TV'et så vi, at vi havde forladt et Chicago, der var blevet overfaldet af et mega torden- og regnvejr. Der var kommet 3500 lyn på 15 min. det havde godt nok imponeret meterologerne.