20110805 Clinton, Oklahoma gennem Texas til Tucumcari, New Mexico

Vi forlod hotellet i Clinton og ville lige køre forbi 66 Museet, men det havde selvfølgelig lukket, hvad havde vi regnet med? Klokken var 7 morgen, så vi måtte nøjes med at tage et par billeder udefra.

En ret stor det af Rt 66 følger den nye HighWay, så her ligger vi og luller 55 mph imens de lige ved siden af kører 70 mph.

Ja og det jeg egentlig ville have fotograferet her var en skildpadde. Men var I klar over, hvor hurtige skildpadder kan være? Den fræsede afsted, da jeg steg ud af bilen og ville fotografere den.

I Elk city besøgte vi "National Route 66 Museum", det var en slags nationalmuseum, hvor huse fra andre steder var flyttet til. Der var så plexiglasvinduer så man kunne kigge ind. Det får lige sin egen side vi tog bare en masse billeder.

Vi skulle lige besøge AQHA's museum, det er da godt nok en organisation med mange penge, hold da op, hvor var det flot og prangende. Desværre skal man nok have interesse for Quarter Horse'n for at få det fulde udbytte af museet, det var dog interessant nok for mig i hvert fald, jeg fik sat billeder på al den avl med Doc Bar hestene Larry havde fortalt om i 3 uger. Man kan jo ikke have rejst på Rt66 uden at have været på Cadillac Ranch, så det måtte vi også. Her er vi på vej ud til Cadillacerne, der er et frygteligt svineri af maledåser.

Vi havde ikke bestilt noget hotel, og det var da udemærket, for vi nåede faktisk ret langt. Helt til Tucumcari i New Mexico. Vi kørte ind på Hampton og det var lidt peberet i forhold til, hvad vi tidligere har betalt for hoteller, og forskellen er altså ikke så stor, så det retfærdiggør at det næsten er dobbelt pris.

Kl 17 i dag nåede vi midtvejs og vi havde glædet os til kage på cafeen lige midt imellem Chicago og Los Angeles, men sådan skulle det ikke være. De kan sgu da ikke bare lukke alle stederne, hvordan vil de overleve, hvis de aldrig har åbent?