20110808 Sky City (Acoma Mesa), New Mexico til Flagstaff, Arizona.

Vi forlod hotellet ved 8 tiden og kørte ind til naboen for at putte lidt benzin på. Vi fandt ud af, at vi også kunne få is til køleboksen der. Morgenmad havde vi ikke fået noget af, det var vist ikke includeret i prisen så vi købte os et "Hot Breakfast with Cakes" hos Mac D. Kagen var vist noget røsti, og så var der en bolle en hamburger bøf og 3 pandekager. Vi købte kun en og delte så, det var mere end rigeligt til os. Vi fik så også to Mango - Pineapple smoothies, spekulerer lidt om, hvor meget frisk frugt der var i dem. Vi havde ikke aircon'en tændt, der var kun 66 ° F udenfor (knapt 19 ° C)

Vi var kørt lidt for langt i går for at finde et sted at sove, så vi startede med at backtracke til exit 117 og fandt så lidt Rt 66. Vi kom bl.a. igennem Grants, hvor vi lige kiggede ind på deres "mining co." museum. Grants havde været en kæmpe mineby. De havde udvundet uran, men var stoppet en gang i 80'erne. Der skete ikke så meget på turen i dag. De fleste Rt 66 veje var "dead ends" altså et lille stykke vej, der endte i et loop, så man kunne komme rundt og tilbage til udgangspunktet. Da vi havde gjort det nogle gange, må vi indrømme, at så fanatiske var vi heller ikke. Vi tog dem, hvor der var noget at se og ellers sprang vi over.

Her er en af stederne: Ellas Frontier.

Vi kom til Arizona ved 12:30 tiden. Tror vi nok, for der er noget snak om, at Arizona ikke er på sommertid, så jeg ved ikke helt om vores ure stod korrekt. Men lige på grænsen var vi lige forbi "Chief Yellowhorse Trading Post",

det var sådan lidt hyggeligt, for jeg er sikker på jeg har været der tidligere sammen med Tine og Janne i 2008. Tænk at være så langt ude på landet og så ramle ind i de samme steder.

Så må jeg hellere sætte et billede i af et par løse heste. Ja vi ved ikke om der er løse eller ej, det er meget normalt, at der står skilte om at der er dyr på vejene, så måske det skal være sådan.

På vejen ind i St. Joseph havde de dette fine skilt.

Jeg tog egentlig bare et billede af det fordi det er bygget op af forstenede træer. Det var meningen at jeg ville have været forbi den forstende skov, der er et lille stykke Rt66, der går igennem "Petrified Forest" men den exit vi skulle have være af var lukket pga. vejarbejde, og så var det ikke rigtigt til at finde, ærgeligt for det var et syn jeg gerne ville have vist Claus. Vi kørte så af ved exit 303 i stedet, for der reklamerede de med at de havde noget fostenet træ. Synd jeg ikke har billeder derfra for det var da noget gammelt juks + de havde strudser udenfor. Rigtige levende nogle, det var mere end man kunne sige om de papmache dinosauer der stod rundt omkring. Der var nogle ting, men det var så rodet, at man ikke gad det rigtigt.

Vi kom så til JackRabbit.Her skulle jeg selvfølgelig fotograferes på "Jackrabbit", skyndede på Claus for for pokker, hvor var den varm, jeg blev jo stegt nedefra.

Tog lige et billede af væggen med alle figurerne, det kunne inspirere

Det var det samme som alle de andre steder, men man kunne få nogle pæne store stykker forstenet træ her. Synd at det er så tungt, og at jeg ikke kan have mere vægt med i min kuffert, man kunne vel på en eller anden måde selv have lavet det i skiver og pudset det, som de har gjort ellers og som koster en formue. Vi fortsatte og ville ind forbi Meteor Crater, men da kl. var blevet 16:30 gik vi ud fra, at der var lukket, og fortsatte videre til vi fandt et hotel.

Vi fandt et hotel i Flagstaff. I guder, det var sgu ikke noget hotel, det var en bunke gamle rønner de havde forsøgt at give en gang hattelak. Vi kom op på værelset. Døren bandt så vi næsten ikke kunne få den op. Badeværelset så herrens ud, hul i væggen, det har nok siddet noget i væggen. Et badekar, der var så "chippet" at man ikke kunne finde på at bruge det. Gulvene gyngede også flisegulvet på badeværelset. Der var ingen håndklæder, mikro-ovn eller køleskab, ja ikke en gang en kaffemaskine og det er jo ellers kotume. Gulvet imellem sengene var smurt ind i et eller andet, så man hang i hver gang man gik der. Vinduerne var lukket med rundstokke og forsøgte man at åbne det, så var de faldet ud. Gardinet hang ned i begge ender. Der var åbenbart forsøgt at male og de lodrette vægge, så da også nogenlunde ud, men de havde ikke ulejliget sig med at tage spejlene ned, så de var malet på kanterne og håndvasken var revnet. Vi tænkte først på at forlange vores penge tilbage, men blev enige om, at vi jo bare skulle sove. Det kom vi til at ærgre os over vi ikke gjorde senere. Claus gik i seng, men det ene lagen manglede. Jeg gik ned til front desk for at klage vores nød. Jeg havde nok forventet bare at få udstukket et lagen, men næ nej det skulle maintenance folkene gøre. Dem ventede vi så på i en lille times tid, rykkede 2 gange pr. tlf. Claus ville gerne i seng. Så da fortrød vi lidt, at vi ikke havde byttet hotel.