20110814 En doven dag i St George med en lille tur til Zion National Park

Ved ikke lige rigtigt hvornår vi kørte fra hotellet, vi tog det meget afslappet. Vi ville køre en tur til Zion Nationalpark. Jeg havde læst, at vi skulle stille bilen i byen før parken og så hoppe på en shuttlebus for der vil blive ragnarok på parkens egen parkeringsplads. Åbenbart ankom vi så tidelige, at vi bare kørte ind og parkerede

Inde i parken var der også Shuttlebus og sådan en tog vi rundt i parken. Vi steg af ved en af trailsene, men der var vist ingen af os, der havde en ide om, hvor stor en opgave det er at kravle op ad i for det første stor højde, luften er tynd, og for det andet i en enorm hede, det var 40 grader, så vi svedte som grise. Så det blev kun til en vandretur og resten af sceneriet fra bussen. Der er ikke så meget andet at sige end at det var en flot tur, men også nogle gange så "trangt" imellem bjergene, at man ikke kunne komme til at fotografere. Jo det kunne man godt, men der skulle et menneskeøje til at se det.

Efter at være kommet tilbage fra Zion tog jeg mig lige sammen til at komme på Laundromat og få vasket mit tøj. Det var ikke specielt lækkert. Først putter jeg tøjet i en maskine, så ser jeg, at ingen knapper lyser, så flytter jeg det over i maskinen lige ved siden af, uden at lægge mærke til, at der slet ingen dør var i. Nå så finder jeg en tredie maskine, den ser ud til at virke. Jeg trækker noget sæbe, tror jeg da, det viser sig at være nogle sheets til at komme i tumbleren. Der er ikke rigtigt nogle skilte på automaten, så jeg må forsøge at kigge ind og se, hvad det er jeg trækker. Nå så er jeg lidt på den, for de 3 quarters jeg måtte bruge på sæbe, de mangler så i vaskemaskinen. Jeg har kun en 20, men har ikke lyst til at gentage kunsten fra Laundromaten i Mora, så Claus kører ned til Starbucks og køber et par Frappucinos, så jeg har lidt mindre penge at få vekslet til quarters. Putter de manglende mønter i maskinen, men der sker bare ikke en skid. Hiver i håndtaget og maskinen går i gang, der skal åbentbart lukkes ordentligt. Her sidder vi foran laundromaten og nyder udsigten for den var egentlig ok.