20110815 Fra St George til Salina, Utah med stop i Bryce Canyon

Kommer lidt sløvt ud af vagten, skal først være i Bryce Canyon kl. 14:00, hvor vi har en aftale med Ruby horsetrailride.

Kører stille og roligt derud af. Der kører lige nogle lastvognstog rundt heroppe, man skulle tror vi var landet i Australien

Vi kommer forbi et "skilte sted" i Cedar City, og jeg må nok lige sige de har skrottet Shell på en lidt upæn måde.

Måtte lige have dette med, for det er første gang vi støder på den hastighed, og så er vejen ikke en gang speciel god.

Og så kører vi op ad igen indtil vi kommer til toppen

Har stillet GPS'en på vores destination. Troede vi i hvert fald. Da vi kommer frem viser det sig nemlig at være det forkert sted. Mange af de adresser vi støder på her i Utah kan GPS'en ikke finde. Det kan Google Maps iøvrigt heller ikke. Nå men manden på det forkerte sted får os på rette vej og lidt over et er vi hos Ruby. Hende der Ruby må være godt om sig, for hun har både forretninger, hotel, ATV udlejning og altså også Trailriding.

Ja vi troede vi havde booket, jeg havde ringet til dem, men han havde godt nok også lydt noget søvnig, så det var da et held, at der stadig var plads til os. Der var forresten lige en krølle på den telefonopringning. Jeg var lige ved at tage telefonen på værelset, men opdager så, at der slet ingen telefon er, så er det jo godt man har sin pc og Skype.

Her kommer så en masse billeder fra turen til Bryce Canyon, men de kan slet, slet ikke vise det fantastiske flotte syn disse bjerge var, så I må nøjes og jeg må håbe, at de alligevel kan trigge vore hukommelser til at se det rigtigt.

Må hellere lave en special side for Bryce Canyon. Efter Bryce Canyon kører vi mod Salina, vi er godt nok kommet langt ud på landet. Vi kan ikke rigtigt få øje på at Salina er andet en et par tankstationer og lidt fast food, så vi får os lige en "et eller andet" fra Burger King, som iøvrigt var en lille snask inde på den ene tankstation. Spiser den på værelset og går tideligt i senge, det trængte vi vist begge til.