20110817 Sky Ranch Farm til

Godt at vi kun gik en ud af hotelværelset ad gangen i morges. Efter kl. 8 duede vores nøglekort ikke mere. Så vi skulle passe på, at der hele tiden var en "hjemme". Den opførsel gjorde lige, at der ikke kom nogen tips til dem. Desværre kom jeg til at glemme den hovedpude jeg havde stjålet.

Der var ikke noget på planen i dag andet end vi skulle køre til Grand Junction. Når jeg nu regner efter skulle vi nok lige have kørt et par timer mere for at fordele turen lidt bedre. I dag var det kørsel til 3,5 time i morgen 6, så det var lidt dumt fordelt.

Selvom vi ikke havde planlagt noget, så blev turen enormt flot. Der var så meget natur at kigge på. To gange holdt vi ind på en rasteplads bare for at kigge natur. Da den 3. kom blev vi enige om, at vi aldrig nåede frem, hvis vi fortsatte sådan. Det var så svært at fotografere naturen, det var meget nemmere at lade kameraet køre hele tiden. Vi nåede Grand Junction lidt over middag, tog en lur og kørte ud i byen og kiggede forretninger. Kørte tilbage og kom på nettet, forsøger at planlægge lidt for køreturen i morgen osv. Gik ud og spiste og tilbage og tv'et og så godnat.

Og ligesom jeg skulle til at lægge billeder på, så gik pc'en helt i ged. Nu kan den ikke læse drevene via USB, hverken telefon, externt drev, Card Reader eller en USB nøgle, så jeg går helt ud fra at det er pc'en og ikke de andre medier. Var ellers blevet meget bleg for den første pc'en ikke ville kende var mit externe drev, og det er der al materialet fra MNHTA ligger. Så tænk hvis den var gået i stykker. Da alt det andet heller ikke kan læses, så må jeg regne med det er pc'en. Den vil iøvrigt heller ikke modtage billeder fra tlf. via BlueTooth mere, så det er slut med billeder. Det var ellers synd for jeg skal love for at der er skøn natur imellem.