Ombygning af hestestald

5/9-2006 Fortsættelsen på denne historie findes her...

10/9-2006 Yderliger fortsættelse - nu med låge...

11/9-2006 Så måtte vi lige ændre strategi for et øjeblik .......

20/9-2006 Så er vi færdige for denne gang.

17/12-2006 og 7/1-2007 Er lige nødt til at fortsætte lidt....

28 august 2006

Så skulle den gamle stald erstattes med noget mere holdbart. Når Kantana først går i gang med at klø numsen, så vælter væggen mellem hende og Karita nogle gange. Casper har haft taget hestene ud uden af at opdage, at den forkerte hest stod i den forkerte boks. Har længe gået og pønset og planlagt inde i mit hoved, men ikke rigtigt fået gjort noget ved det, men nu skulle det altså være. Det kan vel nok gøres på en uge tænkte jeg, men jeg har nok regnet et par dage galt. Regnede med at vi kunne stille væggene op på en weekend, men betonen må nu godt tørre noget op inden, de næste to skifter lægges. Fandt ud af at de rokkede for meget, hvis vi ikke ventede.

Glemte at tage billeder inden nedrivningen. Men der er jo taget så mange billeder, så der gør nok ikke så meget. Det gik tjept at få alle pladerne ned.

Har fået flyttet traileren, ville være ked af at den skulle få en skramme.

Her står stolperne stadig op, ungerne hjalp med alle pladerne, men så måtte jeg selv fjerne stolperne.

Sømbassen var noget fornærmet over at vi havde fjernet hans klatretræ.

Prøv en gang at kigge på bagvæggen. Kantana skider op ad væggen og forskellen i hendes højde ses tydeligt. Da hun ankom gik hun i den midterste boks, og der er lortestriberne næsten ½ meter lavere end de er sidst hun var i boksen, hvilket var i foråret. Nu er det snart efterår, så måske hun kan nå at skide endnu højere.

Det var faktisk ikke helt nemt at få stolperne op af gulvet, dem der har monteret dem, har gjort et godt stykke arbejde.

De sidste stolper kunne ikke tages ned, før vi havde genskabt de oprindelige stolper til loftet. Dem havde vi jo fjernet og erstattet med stolper fra den gamle indretning, men nu da den skulle rives ned, måtte vi sætte nogle erstatninger for de gamle op, ellers regnede vi med at få hele taget ned i hovedet igen.

Ja det ser ud til at I også lige skal se lidt fundablokke. Claus havde nogle stykker med hjem i løbet af ugen, som vi kunne "lege" med. HC kom med resten fredag.

31 august 2006

Så er vi gået i gang med at støbe en rem. Det var først min mening at klodse fundablokkene op direkte på gulvet, men det fortrød jeg hurtigt, så var det nemmere at lave en rem.

Tjek lige ovre i hjørnet. Vi har købt et mega vaterpas, hvorfor mon ikke bare vi gjorde det da vi byggede B&B. Nå men vi startede med en vandslange (forbundne kar osv), men det gik i kage, og det var da også godt nok, for med det nye vaterpas er højden blevet kontrolleret og kontrolleret igen og igen.

1. september 2006

I skulle også lige have et billeder af blandemesteren.

Så er der gang i det nye apparat, her skal vi have lavet en skillevæg lige ned igennem. Den skulle kunne noget med vinkler også, men den havde vi ikke lige opfundet, så 100% i vinkel var den ikke, måske 88 grader.

3. september 2006

Så er alle fundablokkene sat op og der er hældt beton på. Den enorme umage jeg havde gjort mig for at alt skulle være lige og flot. Gik lidt i vasken. Nogle gange er Chris kommet til at banke ind i væggen med trillebøren, og hvis jeg ikke opdagede det, så blev det altså ikke rettet op. Nå det ser ikke så værst ud.

Så er vi ved at finde ud af om der skal 5 eller 6 skifter til. Det bliver nok 5. 6 ser godt nok højt ud.

Vi puttede lige resten af betonen ned foran "trinnet", så Kantana får en "rampe" at gå op ad i steder for at der er et dørtrin hun skal passe på. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at lægge et helt nyt lag af beton i midtergangen, men da den er 3 meter bred og 10 meter lang, så er det nok et arbejde, der må vente til senere.

Casper ville ikke fotograferes, men da han har taget en rigtig stor del af slæbet, skulle han da ikke være usynlig på alle billeder.

Så er fjerde skifte på plads.